Μπορεί οι έξι μεγαλύτερες ομάδες της Premier League, Τσέλσι, Άρσεναλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ, να αποχώρησαν γρήγορα από την European Super League, όμως η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος θα τους επιβάλει χρηματική ποινή και μόνο που συμμετείχαν στο εν λόγω εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, οι Big-6 που πήραν μέρος στην προσπάθεια δημιουργίας της κελιστής λίγκας θα αναγκαστούν να πληρώσουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Premier League έβαλε και μια ποινή με φόντο το μέλλον. Σε περίπτωση που κάποια αγγλική ομάδα θελήσει να συμμετέχει ξανά σε ένα αντίστοιχο εγχείρημα όπως αυτό της European Super League θα καταβάλλει το ίδιο ίδιο χρηματικό πρόστιμο, αλλά θα της αφαιρεθούν και 30 βαθμοί.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Προβλέψεις για το EURO 2020 βασισμένες σε Στατιστικά Μοντέλα Αναλυτικής Ποδοσφαίρου
Academia |

EURO 2020 : Προβλέψεις των επιστημόνων για τις προκρίσεις με μοντέλα στατιστικής

Η τεχνική αλλά και τέχνη στατιστικής μοντελοποίησης  έχει άμεση εφαρμογή στον τομέα του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου με άμεση εφαρμογή στην λήψη αξιόπιστων προβλέψεων σε μελλοντικούς αγώνες ποδοσφαίρου όπου το ενδιαφέρον των φιλάθλων αυξάνει κατακόρυφα

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Μέχρι 10.000 θεατές παρά τις προειδοποιήσεις ειδικών
Business of Sport |

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Μέχρι 10.000 θεατές παρά τις προειδοποιήσεις ειδικών

Η απόφαση υπογραμμίζει τη βούληση της Ιαπωνίας να περισώσει ό,τι μπορεί στο οικονομικό σκέλος των Αγώνων καθώς έχουν δαπανηθεί πολλά δισεκατομμύρια δολάρια για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη