Μεικτή εικόνα επικρατεί την Τρίτη στην Wall Street, μετά την αργία της Δευτέρας. Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε νέο υψηλό ρεκόρ, ωστόσο ο S&P 500 και ο Dow Jones κινούνται χαμηλότερα.

Εννέα από τους 11 επιμέρους κλάδους του S&P 500 διαπραγματεύονταν χαμηλότερα, ενώ η τεχνολογία και οι υπηρεσίες επικοινωνίας καταγράφουν κέρδη.

Οι επενδυτές, τελούν εν αναμονή της δημοσιοποίησης των πρακτικών της τελευταίες συνδρίασης της Fed που αναμένεται αύριο Τετάρτη.

Η Wall Street είναι ευαίσθητη σε οποιουσδήποτε υπαινιγμούς αλλαγής στον τόνο της Fed.

Η μετοχή της Didi Global Inc υποχώρησε κατά 22.8% χάνοντας πάνω από 22 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίησή της, μετά την απόφαση των κινεζικών αρχών να απαγορεύσουν την εφαρμογή της εταιρείας.

Στα Macro της ημέρας, ο δείκτης υπηρεσιών του ινστιτούτου ISM υποχώρησε στις 60,1 μονάδες τον περασμένο μήνα από 64 τον Μάιο, το υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία του δείκτη. Οι αναλυτές προέβλεπαν πτώση του δείκτη στις 63,5 μονάδες.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ και της βρετανικής λίρας, ενώ διολισθαίνει έναντι του γεν.

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς τίτλου βουτάει επτά μονάδες βάσης, στο 1,36%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street