Η TeamViewer είναι ο νέος κύριος χορηγός φανέλας με το λανσάρισμα του νέου home kit της Manchester United για την περίοδο 2021/22. Από την αρχή της προσεχούς σεζόν, οι ομάδες ανδρών, γυναικών και της ακαδημίας της Manchester United θα αγωνίζονται με στολή με το όνομα και το λογότυπο της TeamViewer.

Μέσω της ενσωμάτωσης των λύσεων της TeamViewer στις καθημερινές διαδικασίες του συλλόγου, η TeamViewer θα παρουσιάσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας της για να μεταμορφώσει τον τρόπο που λειτουργεί και αλληλοεπιδρά ο κόσμος με την αγαπημένη του ομάδα. Αυτό περιλαμβάνει την σύσφιξη των σχέσεων των οπαδών της Manchester United, για παράδειγμα μέσω των λύσεων AR και απομακρυσμένης πρόσβασης στο Old Trafford – το εμβληματικό στάδιο της Manchester United.

O Managing Director της Manchester United, Richard Arnold, είπε: «Το λανσάρισμα του νέου home kit είναι μια συναρπαστική στιγμή πριν από την έναρξη κάθε σεζόν και ειδικά φέτος, καθώς καλωσορίζουμε την TeamViewer ως τον νέο κύριο χορηγό της φανέλας μας. Ενώ η φανέλα θα είναι το πιο ορατό σύμβολο της συνεργασίας μας, ανυπομονούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία TeamViewer για να οδηγήσουμε την ψηφιοποίηση του συλλόγου και να ανοίξουμε νέους τρόπους για να συνδεθούμε με τους θαυμαστές μας. Αυτό θα φέρει τεράστια οφέλη και στους δύο οργανισμούς μας και, το πιο σημαντικό, στους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο».

Ο Oliver Steil, CEO της TeamViewer, είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τo brand μας στο μπροστινό μέρος της πιο εμβληματικής φανέλας στα παγκόσμια αθλήματα. Η συνεργασία με την Manchester United αποτελεί βασικό πυλώνα της διαμόρφωσης της περαιτέρω αντίληψης της TeamViewer ως παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας. Θα υποστηρίξουμε τον σύλλογο στις προσπάθειές του για ψηφιοποίηση και θα δείξουμε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης σε όλους τους χρήστες και τους πελάτες μας παγκοσμίως. Αυτό θα ενισχύσει το εύρος του χαρτοφυλακίου των λύσεων μας και θα εξηγήσει πώς δημιουργούμε έναν κόσμο που λειτουργεί καλύτερα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να δούμε την ομάδα σε δράση με τη νέα της φανέλα στο θρυλικό Θέατρο των Ονείρων».

Εκτός από την κυκλοφορία του home kit, οι λύσεις της TeamViewer παρουσιάστηκαν σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από κοινού από την TeamViewer και την Manchester United για να σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι