«Το 2021 διαθέσαμε 22 εκατομμύρια ευρώ, λεφτά των φορολογουμένων για rapid tests. Εξασφαλίσαμε δωρεάν εμβόλια για όλους για να προστατεύσουμε την κοινωνία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Πετρίδης.
Ο κος Πετρίδης προσθέτει: «Σεβόμαστε το δικαίωμα επιλογής, αλλά η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να επιδοτεί τους μη εμβολιασμένους εις βάρος άλλων κοινωφελών πολιτικών».
Το 2021 διαθέσαμε €22 εκ, λεφτά των φορολογουμένων για rapid tests. Εξασφαλίσαμε δωρεάν εμβόλια για όλους για να προστατεύσουμε την κοινωνία. Σεβόμαστε το δικαίωμα επιλογής, αλλά η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να επιδοτεί τους μη εμβολιασμένους εις βάρος άλλων κοινωφελών πολιτικών
— ConstantinosPetrides (@Petrides_C) August 1, 2021
















![Ακίνητα: Ράλι τιμών στα διαμερίσματα της Αττικής [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/05/evakinita6045-1024x682-1.jpg)















![Χρυσός: Η καλύτερη εβδομάδα από το 2020 – Στον αντίποδα το δολάριο [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_dol_gold2.png)







