Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπορεί να ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Σερβία στον τελικό (13-10), όμως έγραψε ιστορία φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο σε ομαδικό σπορ στους άνδρες.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με ένα ονειρικό τουρνουά, όπου είχε μόνο μια ήττα, αυτή στον τελικό από τους Σέρβους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για τη σπουδαία επιτυχία της, προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, καθώς θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά βγαίνει μπροστά και στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό πόλο και την Εθνική ομάδα, η οποία «γέμισε» περηφάνια όλη τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν, δείχνοντας έμπρακτα πόσο νοιάζεται για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Τα συγχαρητήρια του ηγέτη του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα πόλο:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας