Η Google αναβάλλει την εθελοντική «επιστροφή στο γραφείο» μέχρι τουλάχιστον τις 10 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Sundar Pichai σε ανάρτησή του, οπότε οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα κάνουν Χριστούγεννα σε καθεστώς τηλεργασίας .

Η είδηση ​​έρχεται καθώς αρκετές τεχνολογικές εταιρείες, όπως η Amazon , το Facebook και η Apple επανεκτιμούν τα σχέδια επιστροφής στο γραφείο εν μέσω της εξάπλωσης της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα.

Ο Pichai είπε ότι η παράταση θα προσφέρει στους εργαζόμενους μεγαλύτερη ευελιξία και ότι μετά τις 10 Ιανουαρίου, η εταιρεία θα επιτρέψει στα γραφεία της ανά τον κόσμο να αποφασίσουν πότε θα τερματίσουν την εργασία στο σπίτι, με προειδοποίηση τουλάχιστον 30 ημερών. Η Google προσαρμόζει συνεχώς τις πολιτικές της για τους χώρους εργασίας που σχετίζονται με την Covid, με βάση αυτό που συνιστούν οι κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες υγείας σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

«Ο δρόμος μπροστά μας μπορεί να είναι λίγο πιο μακρύς και πιο δύσκολος από ό, τι περιμέναμε, αλλά παραμένω αισιόδοξος ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί», δήλωσε ο Pichai.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που εταιρεία παρατείνει την επιστροφή στον χώρο εργασίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Google ανακοίνωση παράταση της τηλεργασίας έως την 1η Σεπτεμβρίου, λέγοντας ότι μετά την ημερομηνία αυτή, οι υπάλληλοι θα έπρεπε να εργάζονται δια ζώσης για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Τον Ιούλιο, ο Pichai ανακοίνωσε μια δεύτερη καθυστέρηση , έως τις 18 Οκτωβρίου, προσθέτοντας ότι όσοι επιστρέψουν θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή