Κλείνει την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα του ΔΑΠΕΕΠ για την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς μειωμένων χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τα έτη 2019-2020 (ή για διόρθωση των στοιχείων των αιτήσεων που έχουν ήδη υποβληθεί και υποχρεωτική επανυποβολή τους) για τους δυνητικούς δικαιούχους με παροχές αγροτικής χρήσης.

Για τις παροχές αγροτικής χρήσης που θα ενταχθούν στο Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ, οι μειωμένες χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ, οι οποίες θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2019, διαμορφώνονται σε 9,01 ευρώ/MWh. Εφόσον, εντός της σχετικής προθεσμίας δεν υποβληθούν αιτήσεις από τους δυνητικούς δικαιούχους αγρότες, τότε οι χρεώσεις, αναδρομικά για ολόκληρα τα έτη 2019 και 2020, θα ανέλθουν στα 17 ευρώ/ MWh, που είναι η Χρέωση Βάσης για τα συγκεκριμένα έτη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων για τα έτη 2019-2020, ο ΔΑΠΕΕΠ θα ανοίξει πάλι την ηλεκτρονική πλατφόρμα για διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να υποβληθούν οι αιτήσεις για το έτος 2021. Κατόπιν, η διαδικασία θα συνεχιστεί και για το έτος 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO