Η Ελληνική Εταιρεία Logistics σε συνεργασία με το Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την επιστημονική επιμέλεια του καθηγητή κου Μιχ. Μαντά, προχώρησαν στη διαμόρφωση δύο νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα των logistics.

Tα δύο νέα προγράμματα, ξεκινούν στις 25 Οκτωβρίου και στοχεύουν στην κατάρτιση των εκπαιδευομένων σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων καθώς επίσης σε θέματα έξυπνων και βιώσιμων εμπορευματικών μεταφορών.

Οι δύο κύκλοι σπουδών με τίτλο «Warehouse Management & Operations» και «Smart & Sustainable Freight Transport» απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέσα από αυτά, οι φοιτητές, θα αναπτύξουν σχετικές δεξιότητες στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων και των logistics, προκειμένου να στελεχώσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς σε σύγχρονες επαγγελματικές θέσεις.

Τα προγράμματα της κατεύθυνσης των logistics έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας στον τομέα αυτό και παρέχουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, για όσους απασχολούνται επαγγελματικά ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη διοίκηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καλύπτοντας μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τον προγραμματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, τον τρόπο παροχής υπηρεσιών Logistics, τις έξυπνες και βιώσιμες εμπορευματικές μεταφορές, τα σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα και πρακτικές της αστικής εφοδιαστικής (city logistics), τις διεθνείς μεταφορές, κ.ά.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics μπορούν να παρακολουθήσουν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα με επιπλέον έκπτωση 15% στην εγγραφή τους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του ΕΚΠΑ στο τηλέφωνο 2103689354 ή στο email: elearn-secretariat@elke.uoa.gr.

Για να γίνετε μέλος στην EEL, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της EEL στο info@eel.gr ή να ακολουθήσετε το σύνδεσμο για την αίτηση εγγραφής.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Academia
Τεχνητή Νοημοσύνη, Γλωσσική Τεχνολογία και Γλωσσικές υποδομές
Academia |

Τεχνητή Νοημοσύνη, Γλωσσική Τεχνολογία και Γλωσσικές υποδομές

Οι Στέλιος Πιπερίδης και Μαρία Γαβριηλίδου απαντούν σε 8 ερωτήσεις του OT και διαμορφώνουν έναν οδικό επεξηγηματικό χάρτη για την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην επεξεργασία του Λόγου και με την χρήση των υποδομών CLARIN:EL και ΑΠΟΛΛΩΝΙΣ

Η Τεχνολογική και η Χρηματοοικονομική Καινοτομία είναι Κοινωνικά Χρήσιμη;
Academia |

Η Τεχνολογική και η Χρηματοοικονομική Καινοτομία είναι Κοινωνικά Χρήσιμη;

H καινοτομία των χρηματοοικονομικών αγορών δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε βάρος της δημοκρατίας, των κανόνων διαφάνειας ή ακόμη και να οργανώσει απάτη ή φοροδιαφυγή. Το ερώτημα είναι πώς να το επιτύχεις αυτό χωρίς να έχει αποτρεπτικό αποτέλεσμα στην καινοτομία

Μαθήματα καινοτομίας από την πανδημία
Academia |

Μαθήματα καινοτομίας από την πανδημία

Το μεγαλύτερο ίσως μάθημα από την πανδημία είναι η ταχύτητα με την οποία αναπτύχθηκαν εμβόλια κατά της COVID-19. Συνήθως η συνολική διαδικασία για να δημιουργηθεί και να φτάσει στην αγορά ένα εμβόλιο διαρκεί τουλάχιστον δέκα χρόνια

Νόμπελ Οικονομικών – Οικονομική επιστήμη προσανατολισμένη προς την κοινωνία
Academia |

Νόμπελ Οικονομικών: Οικονομική επιστήμη προσανατολισμένη στην κοινωνία

Οι υποθέσεις της συμβατικής οικονομικής θεωρίας, της οποίας οι αδυναμίες ήτο γνωστές και προϊόν θεωρητικών διαφωνιών ανάμεσα στους οικονομολόγους για χρόνια, χάνουν σταδιακά την αίγλη τους και υπάρχει σαφής ανάγκη αντικατάστασής τους στα πλαίσια περισσότερο ρεαλιστικών υποθέσεων