Η Ελληνική Εταιρεία Logistics σε συνεργασία με το Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την επιστημονική επιμέλεια του καθηγητή κου Μιχ. Μαντά, προχώρησαν στη διαμόρφωση δύο νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα των logistics.

Tα δύο νέα προγράμματα, ξεκινούν στις 25 Οκτωβρίου και στοχεύουν στην κατάρτιση των εκπαιδευομένων σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων καθώς επίσης σε θέματα έξυπνων και βιώσιμων εμπορευματικών μεταφορών.

Οι δύο κύκλοι σπουδών με τίτλο «Warehouse Management & Operations» και «Smart & Sustainable Freight Transport» απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέσα από αυτά, οι φοιτητές, θα αναπτύξουν σχετικές δεξιότητες στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων και των logistics, προκειμένου να στελεχώσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς σε σύγχρονες επαγγελματικές θέσεις.

Τα προγράμματα της κατεύθυνσης των logistics έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας στον τομέα αυτό και παρέχουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, για όσους απασχολούνται επαγγελματικά ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη διοίκηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καλύπτοντας μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τον προγραμματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, τον τρόπο παροχής υπηρεσιών Logistics, τις έξυπνες και βιώσιμες εμπορευματικές μεταφορές, τα σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα και πρακτικές της αστικής εφοδιαστικής (city logistics), τις διεθνείς μεταφορές, κ.ά.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics μπορούν να παρακολουθήσουν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα με επιπλέον έκπτωση 15% στην εγγραφή τους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του ΕΚΠΑ στο τηλέφωνο 2103689354 ή στο email: elearn-secretariat@elke.uoa.gr.

Για να γίνετε μέλος στην EEL, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της EEL στο info@eel.gr ή να ακολουθήσετε το σύνδεσμο για την αίτηση εγγραφής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News