Ξεκινά η λειτουργία του Γεωργικού Σχολείου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, χτες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, υπέγραψε την σχετική απόφαση, προσθέτοντας ότι στόχος του εν λόγω σχολείου -η λειτουργία του οποίου θα γίνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου- είναι η εκπαίδευση αγροτών σε βασικά ζητήματα ως προς τις καλλιέργειες, όπως οι εμβολιασμοί, η λίπανση, η αντιμετώπιση ασθενειών και άλλα.
Το Γεωργικό Σχολείο της Καλαμάτας, διευκρίνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, είναι το πρώτο του είδους του και θα έχει την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας η οποία «είναι έτοιμη να δημιουργήσει ανάλογα σχολεία σε όποια περιοχή της Περιφέρειας εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον από τον αγροτικό κόσμο».




![Ιράν: Ο σκιώδης στόλος του παγιδευμένος στον Ινδικό Ωκεανό [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/tanker115-300x300.jpg)




















![Ιράν: Ο σκιώδης στόλος του παγιδευμένος στον Ινδικό Ωκεανό [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/tanker115.jpg)















