Τα σχέδιά της να αυξήσει τη συνολική επιφάνεια τόσο των σταθμών παράδοσης προϊόντων όσο και τη χωρητικότητα των δομών αποθήκευσης, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δημιουργώντας 1.500 νέες θέσεις εργασίας γνωστοποίησε η Amazon.

Συγκεκριμένα,  μέχρι το τέλος του 2021, η συνολική επιφάνεια των αποθηκευτικών χώρων της εταιρείας στα ΗΑΕ θα έχει αυξηθεί κατά 60% και θα ανέρχεται σε περισσότερα από 3,7 εκατομμύρια κυβικά πόδια – έκταση η οποία ισοδυναμεί με περίπου 40 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Η εταιρεία προσθέτει ακόμη τέσσερις νέους σταθμούς παράδοσης, αυξάνοντας τη συνολική επιφάνεια σταθμών παράδοσης κατά 70%,  επιταχύνοντας τη διαδικασία παραδόσεων.

Διευρύνοντας την παρουσία της στα ΗΑΕ, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της παραμένει πρωταρχικής σημασίας για την Amazon, είπε με έμφαση ο Πρασάντ Σαράν, διευθυντής επιχειρήσεων της εταιρείας στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική. Η εταιρεία έχει αλλάξει μέχρι σήμερα περισσότερες από 150 διαδικασίες στο δίκτυο logistics και έχει επενδύσει περισσότερα από 11,5 δις. παγκοσμίως το 2020 για ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας, είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή