Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, στα αρμόδια δικαστήρια.

Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σύμφωνα με το οποίο το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας εξελίσσεται κανονικά.

Όπως αναφέρεται στη λακωνική ανακοίνωση, «σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης είχε εκ νέου συνάντηση για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπου το σχέδιο εξυγίανσης προχωράει κανονικά. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια».

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο, όταν ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, από την οποία αναδείχτηκε πλειοδότης ο εφοπλιστής Γεώργιος Προκοπίου, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε δηλώσει ότι σειρά παίρνουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, με στόχο η διαδικασία να εξελιχθεί μέσα στο 2021. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, «τελευταίος σταθμός στην αλυσίδα, (σ.σ.: μετά τα Ναυπηγεία Σύρου και Σκαραμαγκά), θα είναι και η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, που ελπίζουμε να εξελιχθεί εντός του έτους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Χατζηθεοδοσίου: Ενίσχυση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων προς τις ΜμΕ
Οικονομία |

Χατζηθεοδοσίου: Ενίσχυση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων προς τις ΜμΕ

Η επόμενη ηγεσία της ΕΕ πρέπει να διαμορφώσει μια ολιστική προσέγγιση στα θέματα που αφορούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνέδριο του Economist