Ανάμεσα στην πτώση του τεχνολογικού κλάδου και την άνοδο του ενεργειακού κλάδου βρίσκεται σήμερα η Wall Street, η οποία προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της ενόψει της έναρξης της περιόδου αποτελεσμάτων.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,06% στις 34.725 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει πτώση 0,09% στις 4.386 μονάδες και ο Nasdaq Composite υποχωρεί κατά 0,19% στις 14.552 μονάδες.

Στο επίκεντρο της αγοράς βρίσκεται ο ενεργειακός κλάδος, καθώς τα συμβόλαια του αργού πετρελαίου βρέθηκαν στα επίπεδα των 82 δολαρίων. Οι τιμές του άνθρακα και του φυσικού αερίου αυξάνονται επίσης καθώς οι οικονομίες ανακάμπτουν, καθιστώντας το πετρέλαιο πιο ελκυστικό ως καύσιμο για την παραγωγή ενέργειας, ωθώντας τις αγορές αργού υψηλότερα.

Στο μεταξύ, η Goldman Sachs προχώρησε σε αρνητική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της για την ανάπτυξη της οικονομίας των ΗΠΑ, επηρεάζοντας και τις προσδοκίες της αγοράς. Ειδικότερα, η Goldman Sachs προβλέπει ανάπτυξη 5,6% σε ετήσια βάση το 2021 έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για 5,7% και 4% το επόμενο έτος, από 4,4%.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street