Η μετοχή του κολοσσού ηλεκτρονικού εμπορίου και ταχυδρομείου (NYSE:FDX) έχει χάσει τη μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση της, απόρροια των πληθωριστικών πιέσεων και της μεγέθυνσης του κόστους μισθών.
Η απώλεια των 255 δολαρίων σηματοδότησε το αρνητικό τέμπο, με τελικό αποδέκτη τα 140 δολάρια. Όσο το αρνητικό κλίμα στη Wall Street συντηρείται, η αντίσταση οριοθετείται στα 271 και το σήμα πώλησης στα 255 που συνιστούν το σημείο επιβεβαίωσης της εν λόγω διάσπασης.

Η εικόνα της μετοχής επιβαρύνθηκε από την αδυναμία των επενδυτών να πιστέψουν σε άμεση ανάρρωση των χρηματοοικονομικών μεγεθών της εταιρείας.
Για το γ’ τρίμηνο, ανακοινώθηκε μέτρια αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 13,89% στα 22 δισεκ. δολάρια. Και παρά την μέτρια αύξηση και την κερδοφορία των 1,11 δισεκ. δολαρίων, τελικά τα κέρδη μειώθηκαν κατά 10,68%, υποδεικνύοντας την δυσχερή συγκυρία του κλάδου.

H μέτρια εικόνα στην κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης οδηγεί σε χαμηλό λόγο τιμής προς κέρδη ανά μετοχή 10,7, με το περιθώριο κερδοφορίας να μην ξεπερνάει 3,58%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News