Η Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι προσλαμβάνει 150.000 εποχικούς υπαλλήλους στις ΗΠΑ, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση ενόψει των εορτών. Πέρυσι, η εταιρεία είχε προσλάβει 100.000 εποχικούς υπαλλήλους.

Οι υπάλληλοι θα βοηθήσουν στην επιλογή, συσκευασία και αποστολή παραγγελιών σε αποθήκες σε όλο το εκτεταμένο δίκτυο της Amazon.

Η Amazon είπε ότι οι θέσεις εργασίας έχουν μέσο όρο αρχικής αμοιβής 18 δολ. την ώρα. Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ένα μπόνους πρόσληψης 3.000 δολαρίων σε ορισμένες τοποθεσίες, μαζί με επιπλέον 3 δολάρια ανά ώρα για τους εργαζόμενους σε ορισμένες βάρδιες.

H εταιρεία έχει επεκτείνει τη λειτουργία των logistics από τότε που η πανδημία υπερφόρτωσε τις διαδικτυακές αποστολές πέρυσι, ανοίγοντας αποθήκες ή μικρότερους χώρους σε αστικά κέντρα, με ρυθμό περίπου μία την ημέρα. Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία δήλωσε ότι είχε ήδη ανοίξει 250 εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και ότι θα ανοίξει ακόμη 100 αυτό τον μήνα.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα πως διεξάγει «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της Αυστραλίας
Διεθνή |

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα πως διεξάγει «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της Αυστραλίας

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Κίνα επέβαλε σειρά τιμωρητικών κυρώσεων σε αυστραλιανά προϊόντα στο πλαίσιο της διμερούς πολιτικής σύγκρουσης που βύθισαν τις διμερείς σχέσεις στο χειρότερο επίπεδο από τα γεγονότα της Τιενανμέν

Τουρκία – Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για το τρίτο τρίμηνο, που όμως δεν είναι βιώσιμοι
Διεθνή |

Ήλιος με δόντια για την τουρκική οικονομία

Η τουρκική κυβέρνηση πανηγυρίζει για την εκτίναξη των ρυθμών ανάπτυξης κατά 7,4% το τρίτο τρίμηνο, όμως διεθνείς αναλυτές επιμένουν πως δεν θα κρατήσουν τους επόμενους μήνες υπό την βαριά σκιά της νομισματικής κρίσης