Μπορεί επισήμως να μην έχει δώσει εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων της, ωστόσο η Apple αυστηροποιεί τα πρωτόκολλα εισόδου στα γραφεία.

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι στο εξής οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ καθημερινά, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα γραφεία τους.

Η νέα απαίτηση θα ισχύει επίσης και για όσους εργαζόμενους δεν επιθυμούν να γνωστοποιήσουν στην εταιρεία το αν έχουν ή όχι κάνει το εμβόλιο.

Όσοι είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να κάνουν ένα rapid test την εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στα κατάστημα λιανικής της Apple, εν τω μεταξύ, θα έχουν ελαφρώς διαφορετικούς κανόνες. Το μη εμβολιασμένο προσωπικό θα πρέπει να υποβάλλεται σε τεστ δύο φορές την εβδομάδα, ενώ οι εμβολιασμένοι μία φορά.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα πως διεξάγει «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της Αυστραλίας
Διεθνή |

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα πως διεξάγει «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της Αυστραλίας

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Κίνα επέβαλε σειρά τιμωρητικών κυρώσεων σε αυστραλιανά προϊόντα στο πλαίσιο της διμερούς πολιτικής σύγκρουσης που βύθισαν τις διμερείς σχέσεις στο χειρότερο επίπεδο από τα γεγονότα της Τιενανμέν

Τουρκία – Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για το τρίτο τρίμηνο, που όμως δεν είναι βιώσιμοι
Διεθνή |

Ήλιος με δόντια για την τουρκική οικονομία

Η τουρκική κυβέρνηση πανηγυρίζει για την εκτίναξη των ρυθμών ανάπτυξης κατά 7,4% το τρίτο τρίμηνο, όμως διεθνείς αναλυτές επιμένουν πως δεν θα κρατήσουν τους επόμενους μήνες υπό την βαριά σκιά της νομισματικής κρίσης