Η Meta , η εταιρεία παλαιότερα γνωστή ως Facebook , ανακοίνωσε την Τετάρτη μια συνεργασία με τη Microsoft που θα επιτρέψει στους πελάτες να ενσωματώσουν το λογισμικό εταιρικού κοινωνικού δικτύου Workplace της Meta με το Microsoft Teams.

Η ενοποίηση παρέχει στους πελάτες πρόσβαση στο περιεχόμενο του Workplace εντός της εφαρμογής Teams. Ομοίως, οι χρήστες μπορούν να δουν τις βιντεο-συσκέψεις Teams στην εφαρμογή Workplace.

Η συνεργασία μεταξύ της Meta και της Microsoft συγκεντρώνει δύο ανταγωνιστές που ανταγωνίζονται στην αγορά λογισμικού εταιρικής επικοινωνίας. Ωστόσο το Worlplace και το Teams δεν έχουν πλήρη επικάλυψη.

Διαβάστε επίσης: Τιτανομαχία για τον έλεγχο του metaverse – Microsoft εναντίον Meta

Ενώ το Workplace εστιάζει σε ευρείες, εταιρικές συνδέσεις, το Teams επικεντρώνεται στην άμεση επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων και των άμεσων συναδέλφων τους.

Αυτή η ενσωμάτωση είχε ζητηθεί από πελάτες, όπως η Vodafone και η Accenture , δήλωσε στο CNBC ο επικεφαλής του Workplace της Meta, Ujjwal Singh.

Η συνεργασία θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο επωφελής για τη Meta. Η υπηρεσία Workplace υστερεί δραστικά έναντι των ανταγωνιστών της όσον αφορά τους χρήστες.

Το Workplace ανακοίνωσε τον Μάιο ότι έφτασε τα 7 εκατομμύρια συνδρομητές . Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι το προϊόν της Teams έχει πλέον 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία