Ανοδικά κινείται από την έναρξη της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου ο οποίος έχει υπερβεί τα επίπεδα των 920 μονάδων.

Ανοδικά κινείται και η πλειονότητα των μετοχών. Συγκεκριμένα, οι τιμές 39 μετοχών ενισχύονται, 21 καταγράφουν απώλειες και 14 παραμένουν σταθερές.

Ο τζίρος ανέρχεται σε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (+3,28%)%), της ΔΕΗ (+1,96%) και της Μυτιληναίος (+1,73%).

Στον αντίποδα, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (-1,33%) και της ΕΧΑΕ (-0,53%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+2,83%) και του Πετρελαίου (+1,68%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-0,62%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-0,41%).

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές ΕΛΠΕ +3,29% και Attica Συμμετοχών +3,23% , ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Νάκας -19,20% και Fieratex -4,14%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών: Έβαλε πλάτες για το θετικό πρόσημο η Εθνική
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έβαλε πλάτες για το θετικό πρόσημο η Εθνική

Εθνική και Coca Cola έδωσαν τις πολύτιμες στηρίξεις που χρειάστηκε η αγορά, αλλά οι υπόλοιποι τίτλοι δεν ήταν ικανοί να τις ακολουθήσουν και να οδηγήσουν τον Γ.Δ. πάνω από τις 1.450 μονάδες