Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla , Ίλον Μασκ, είναι γνωστός για την αυθόρμητη μαζική επικοινωνία του, από τις ατάκες του στο Twitter μέχρι τα e-mail «προς όλους» που στέλνει σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων του.

Το CNBC δημοσιεύει δύο e-mails που έστειλε ο Μασκ στους υπαλλήλους της Tesla την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Το πρώτο email αφορά σε οδηγίες για το πώς μπορούν να ακούνε μουσική και το δεύτερο για τις τρεις επιλογές που έχουν οταν λαμβάνουν οδηγίες από τον Μασκ: να του εξηγήσουν γιατί κάνει λάθος, να ζητήσουν περαιτέρω διευκρινίσεις ή να τις εκτελέσουν.

Εκείνη την εποχή, η Tesla είχε μόλις ανακοινώσει παραδόσεις ρεκόρ για το τρίτο τρίμηνο παρά τις πιέσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Τελικά κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο κουμπί “Full Self-Driving Beta” , επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων Tesla να εγγραφούν σε λογισμικό υποστήριξης οδηγού πριν από την κυκλοφορία για να το δοκιμάσουν σε δημόσιους δρόμους.

Και στις 4 Οκτωβρίου, η εταιρεία έχασε μια μεγάλη υπόθεση σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, όταν μια κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι η Tesla πρέπει να πληρώσει έναν πρώην εργαζόμενο, τον Owen Diaz, περίπου 137 εκατομμύρια δολάρια αφού υπέμεινε ένα φυλετικά εχθρικό εργασιακό περιβάλλον κατά τη διάρκεια εργασίας του στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Tesla στην Καλιφόρνια.

Το CNBC εξέτασε επίσης άλλα email που έστειλε ο Μασκ τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων ενθαρρυντικών λέξεων για τους υπαλλήλους που εργάζονται στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας κοντά στο Βερολίνο.

Δείτε τι είπε ο Μασκ στους υπαλλήλους στις 3 και 4 Οκτωβρίου.

Το πρώτο αφορούσε τη μουσική στη δουλειά.

Σε όλους
Από: Ίλον Μασκ
Ημερομηνία: Κυριακή 3 Οκτωβρίου [η ώρα διορθώθηκε]
Θέμα: Μουσική στο εργοστάσιο
Ήθελα απλώς να πω ότι υποστηρίζω πολύ τη μουσική στο εργοστάσιο, καθώς και οποιεσδήποτε μικρές πινελιές που κάνουν τη δουλειά πιο ευχάριστη.
Ένας συνεργάτης μόλις μου έστειλε ένα σημείωμα ρωτώντας αν μπορούσαμε να έχουμε ένα αυτί για μουσική, ώστε το άλλο αυτί να μπορεί να ακούει τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια. Καλό μου ακούγεται.
Επίσης, η μουσική από τα ηχεία μπορεί επίσης να επιτραπεί , εφόσον υπάρχει λογική συμφωνία μεταξύ των συναδέλφων ως προς τις μουσικές επιλογές.
Εάν υπάρχουν άλλα πράγματα που πιστεύετε ότι θα βελτιώσουν τη μέρα σας, ενημερώστε με. Με νοιάζει πολύ που ανυπομονείτε να έρχεστε στη δουλειά κάθε μέρα!

Το δεύτερο θύμισε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό.

Σε όλους

Από: Ίλον Μασκ
Ημερομηνία: Δευτέρα 4 Οκτωβρίου [η ώρα διορθώθηκε]
Θέμα: Παρακαλώ σημειώστε

Εάν σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμένα με σαφείς οδηγίες, επιτρέπονται μόνο τρεις ενέργειες από τους διαχειριστές.
1. Στείλτε μου πίσω email για να εξηγήσω γιατί αυτά που είπα ήταν λανθασμένα. Μερικές φορές, απλά κάνω λάθος!
2. Ζητήστε περαιτέρω διευκρινίσεις εάν αυτά που είπα ήταν διφορούμενα.
3. Εκτελέστε τις οδηγίες.
Εάν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω, ο εν λόγω διευθυντής θα κληθεί να παραιτηθεί αμέσως.
Σας ευχαριστώ,
Ίλον

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή