Να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου από την αρμόδια Επιτροπή ( ΕΔΕΚΑΠ).

Ο λόγος είναι η αυξημένη πέραν του αναμενομένου προσέλευση των μελών και φίλων της παράταξης.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης στις κάλπες, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου προτείνει να δοθεί παράταση ώστε να προλάβουν να ψηφίσουν όλοι», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι δεν έχει εκφραστεί κάποια αντίρρηση από τους υπόλοιπους υποψηφίους, ωστόσο κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί αργότερα και ανάλογα με το ποια θα είναι η ροή των ψηφοφόρων κοντά στο κλείσιμο της κάλπης.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης αν χρειαστεί θα δοθεί παράταση στην ψηφοφορία για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου. Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες κλείνουν κανονικά στις 19:00.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία
Επικαιρότητα |

Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία

Με φόντο των πόλεμο στην Ουκρανία και την αλματώδη αύξηση στη ζήτηση πυρομαχικών που έχουν τις δυνατότητες να παράξουν τα ΕΑΣ, το θέμα του μέλλοντος της εταιρείας μπαίνει πιο εμφατικά