Κάθε προσδοκία ξεπερνά η συμμετοχή των πολιτών για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο αριθμός μελών και φίλων που είχαν προσέλθει στην κάλπη, ξεπερνούσε τις 80.000.

Μάλιστα σε νεότερη ενημέρωση, το Κίνημα Αλλαγής ανήρτησε στο Facebook πως μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει στην Ελλάδα 89.000 πολίτες με ρυθμό περίπου 500 ψήφους ανά λεπτό.

Δείτε εδώ που μπορείτε να ψηφίσετε

Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του κόμματος στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί. Τα εκλογικά κέντρα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών άνοιξαν 1 ή 2 ώρες μετά την Ελλάδα. Στην Αμερική η ψηφοφορία δεν έχει αρχίσει ακόμα. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, αν χρειαστεί, θα δοθεί παράταση.


Η προσέλευση στις κάλπες χαρακτηρίζεται ακόμη και τώρα δυναμική, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες σε αρκετά κέντρα σχηματίστηκαν ουρές. Σημειώνεται ότι από το πρωί έχουν ψηφίσει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ.

Πάντως δεν έλειψαν και όμορφα στιγμιότυπα από ηλικιωμένους αλλά και νέους, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους που μπήκαν ξανά πίσω από το παραβάν για να στηρίξουν το κόμμα τους.



Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα