Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Ιλον Μασκ, «σκέφτεται» να αφήσει τις δουλειές του και να γίνει ένας… influencer, όπως έγραψε χθες σε tweet του ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

«Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ένας influencer πλήρους απασχόλησης», έγραψε ο Ιλον Μασκ στο tweet του, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν είναι βέβαια ακόμα σαφές εάν ο Μασκ – ο οποίος χρησιμοποιεί πολύ τακτικά το twitter για αναρτήσεις και διάφορα σχόλιά του – εννοούσε στα σοβαρά αυτό που έγραψε ή εάν είχε κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ο Μασκ, ο οποίος είναι επίσης ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πυραύλων SpaceX και ηγείται της νεοφυούς εταιρείας Neuralink και της εταιρείας υποδομής The Boring Company, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης τον Ιανουάριο ότι εκτιμά πως θα είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla για «αρκετά χρόνια».

Είχε πει μεταξύ άλλων: «Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου, σε αντίθεση με το να δουλεύω μέρα και νύχτα, από όταν ξυπνάω μέχρι όταν κοιμάμαι 7 ημέρες την εβδομάδα. Αρκετά έντονο.»

Τον περασμένο μήνα, ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter αν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% του μεριδίου του στην Tesla, κάτι με το οποίο η πλειοψηφία συμφώνησε. Έκτοτε έχει πουλήσει μετοχές αξίας σχεδόν 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πού και πότε θα «αποκαλύψει» την στρατηγική για την ΑΙ
Tεχνητή νοημοσύνη |

Πού και πότε θα «αποκαλύψει» η Apple την στρατηγική για την ΑΙ

To tech event προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον πελατών και συνεργατών της Apple σε όλο τον κόσμο, όπως και της παγκόσμιας αγοράς και του τεχνολογικού κλάδου λόγω των καινοτομιών που παρουσιάζονται εκεί