Απευθείας πτήσεις από τη Νυρεμβέργη, τη μεγαλύτερη πόλη της Βαυαρίας μετά το Μόναχο, εγκαινιάζει η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair από τον Μάρτιο του 2022.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Die Welt, στους 27 νέους προορισμούς περιλαμβάνονται η Βενετία, η Βαλένθια, η Σόφια, αλλά και η Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά.

«Ο δήμαρχος της Νυρεμβέργης Μάρκους Κένιγκ κάνει λόγο για μία ισορροπημένη προσφορά ευρωπαϊκών δρομολογίων, με τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο, αλλά και με ευκαιρίες για οικογενειακές επισκέψεις στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη» σημειώνει η εφημερίδα του Βερολίνου.

«Όπως ανακοίνωσε η Ryanair, θα επενδύσει 200 εκατομμύρια δολάρια στη νέα βάση της. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρίας Έντουαρντ Γουίλσον, θα δημιουργηθούν εξήντα άμεσες θέσεις εργασίας. Άλλες 1.000 θέσεις εργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο».

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Boeing: Πολύ μεγάλη για να αποτύχει
Διεθνή |

Γιατί μια αποτυχημένη Boeing θα έβλαπτε τους πάντες - ακόμα και την Airbus

Παρόλο που το Κογκρέσο διεξάγει δύο ακροάσεις σχετικά με ισχυρισμούς για αστοχίες ασφάλειας στο 787 Dreamliner και σε άλλα αεροσκάφη, η Boeing έχει σε μεγάλο βαθμό απομονωθεί από τις συνέπειες των λαθών της - όχι για πολύ όμως