Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση επιχειρήσεων που αφορά στην απόκτηση από την BC Partners, του έμμεσου αποκλειστικού ελέγχου της Pet City Group και των θυγατρικών της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «η Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεδρίασε σήμερα σε τμήμα και ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 756/2021 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 Ν. 3959/2011, την από 1/11/2021 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από την εταιρεία BC Partners του έμμεσου αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας Pet City Group και των θυγατρικών της.

Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά τις αγορές λιανικής εμπορίας τροφών για κατοικίδια ζώα, λιανικής εμπορίας αξεσουάρ κατοικίδιων, λιανικής εμπορίας προϊόντων υγιεινής και περιποίησης για κατοικίδια ζώα, εμπορίας κτηνιατρικών φαρμάκων και αντιβιοτικών, παροχής υπηρεσιών κτηνιατρικής φροντίδας, και εμπορίας μικρών ζώων, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις