H αεροπορική εταιρία SF Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία μεταφοράς εμπορευμάτων στην Κίνα, έχει διευρύνει το στόλο των μεταφορικών αεροσκαφών της σε 68 αεροσκάφη.

Η αύξηση του αριθμού των αεροσκαφών έγινε προκειμένου να εξυπηρετήσει τις μεγάλες ανάγκες διαχείρισης εμπορευμάτων για την κορύφωση της σχετικής ζήτησης, κατά τον επικείμενο εορτασμό του Φεστιβάλ της Άνοιξης, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία.

Ένα αεροσκάφος μεταφοράς εμπορευμάτων ευρείας ατράκτου B767-300 εντάχθηκε στον αεροπορικό στόλο της SF Airlines, υποστηρίζοντας τις δυνατότητες μεταφοράς εμπορευμάτων σε διεθνείς εμπορικούς προορισμούς, κατά την περίοδο κλιμάκωσης της ζήτησης.

Μέχρι τώρα, η SF Airlines έχει οργανώσει ένα παγκόσμιο δίκτυο αερομεταφοράς εμπορευμάτων με 84 προορισμούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της Κίνας, ενώ ο στόλος των αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων που διαθέτει, αποτελείται από αεροσκάφη μικρής, μεσαίας και μεγάλης μεταφορικής ικανότητας, με αντίστοιχες επιχειρησιακές εμβέλειες.

Η έδρα της αναφερόμενης αεροπορικής εταιρίας, βρίσκεται στην πόλη Σεντσέν της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ στα νότια της Κίνας, ενώ η SF Airlines είναι η θυγατρική αεροπορική εταιρία του κινεζικού κολοσσού υπηρεσιών ταχυμεταφοράς δεμάτων SF Express.

Η SF Airlines διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων στην Κίνα, ενώ διευρύνει συνεχώς τις ικανότητες αερομεταφοράς εμπορευμάτων που διαθέτει, με την ένταξη στον αεροπορικό στόλο της, επτά νέων αεροσκαφών το 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή