Αυξάνεται κατά 0,10 και σε ορισμένες περιπτώσεις κατά 0,20 ευρώ το αντίτιμο των διοδίων στην Ολυμπία Οδό από την Πρωτοχρονιά, βάσει της προσυμφωνημένης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 αναπροσαρμόζονται τα διόδια βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι για τους συνδρομητές ΟΛΥΜΠΙΑ PASS των οχημάτων κατηγορίας 2, 3 και 4, οι επιστροφές από το χιλιομετρικό σύστημα Hybrid, με το οποίο οι οδηγοί πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει, διαμορφώνονται αντίστοιχα.

Αυτοκινητόδρομος Μορέας

Αυξήσεις σε ορισμένους σταθμούς διοδίων ανακοίνωσε και η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Μορέας για την διαδρομή Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 00:00 της 1/1/2022), με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου.

Οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητόδρομου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Στουρνάρας: Θα περιοριστεί το κόστος δανεισμού – Είναι από τα υψηλότερα στην Ευρωζώνη
Οικονομία |

Στουρνάρας: Θα περιοριστεί το κόστος δανεισμού - Είναι από τα υψηλότερα στην Ευρωζώνη

Στο 3,9% το επιτόκιο για τα μικρά επιχειρηματικά δάνεια τον Μάρτιο - Στο 1,68% ο μέσος όρος στη ζώνη του ευρώ - Αντιστρέφεται η συσσώρευση καταθέσεων από τις επιχειρήσεις - Τι είπε ο διοικητής της ΤτΕ για άνοδο επιτοκίων και Ταμείο Ανάκαμψης