Σε μπουζούκια μετατράπηκε κέντρο διασκέδασης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης όπου δεκάδες θαμώνες έκαναν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στις τουαλέτες.

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει ότι αν και το μαγαζί έμοιαζε άδειο, το τρικούβερτο γλέντι είχε στηθεί στο υπόγειο, στον χώρο έξω από τις τουαλέτες.

Το ποτό ρέει άφθονο, η μουσική ακούγεται στη διαπασών και το κέφι είναι στο κόκκινο. “Σας γλεντάμε όλους… μια κανονική Πρωτοχρονιά!” γράφει στη λεζάντα ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο TikTok και μετά έγινε η διανομή του στο Twitter.

Η ΕΛ.ΑΣ., μετά από έλεγχο που διενέργησε, συνέλαβε δύο άτομα, έναν 27χρονο, που ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μία 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος. Επίσης, οι αρχές επέβαλαν το πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για τη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόστιμο αντίστοιχου ύψους και αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε επίσης τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης της, που λειτουργούσε την επιχείρησή του μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής