Το Zebec, ένα πρωτόκολλο προγραμματισμένης ροής μετρητών, συνεργάζεται με τη Visa, ώστε να συμμετάσχει στο αποκλειστικό Πρόγραμμα Fast Track της Visa Fintech. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο CryptoSlate, το Zebec είναι το πρώτο έργο που βασίζεται στο Solana δίκτυο και έχει γίνει δεκτό στο πρόγραμμα της Visa, το οποίο υποστηρίζει εταιρείες, όπως η Stripe, η Chime και η Crypto.com.

Έρχονται απευθείας πληρωμές στο Solana και η Visa θέλει ένα μέρος από αυτό

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους γίγαντες του παλαιού χρηματοπιστωτικού συστήματος, η Visa είναι μια από τις λίγες μεγάλες εταιρείες που υποδέχτηκαν τα κρυπτονομίσματα με ανοιχτές αγκάλες. Η εταιρεία γνώρισε τεράστια επιτυχία στις συνδεδεμένες με κρυπτονομίσματα κάρτες της το 2021 και έχει επενδύσει πολλά σε εταιρείες πληρωμών σε κρύπτο τους τελευταίους μήνες.

Το πρόγραμμά της «Fintech Fast Track» σχεδιάστηκε για να παρέχει στις καινοτόμες fintech εταιρείες τα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και την πρωτοπορία σε νέα μοντέλα εμπορίου. Πλέον στο πρόγραμμα έχει ενσωματωθεί το πρώτο του έργο, που βασίζεται στο Solana blockchain, ροής μετρητών που ονομάζεται ‘Zebec’.

Ο Terry Angelos, επικεφαλής Crypto στη Visa σε παγκόσμιο επίπεδο, δήλωσε ότι το Fast Track επιτρέπει στη Visa να παρέχει στις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες τους πόρους που χρειάζονται για να κλιμακωθούν με αποτελεσματικότητα. Σε ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε στο CryptoSlate δήλωσε: «Με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Fast Track της Visa, συναρπαστικά Fintech, όπως το Zebec Protocol αποκτούν άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε ειδικούς, τεχνολογία και πόρους της Visa».

Το Zebec βασίζεται στη νέα τάση του Web3 που δημιουργήθηκε τον περασμένο χρόνο. Το πρωτόκολλο εισάγει ένα αυτόματο και συνεχές πρωτόκολλο ροής χρημάτων που διευκολύνει την αποστολή και τη λήψη μετρητών. Το Zebec Pay, η πρώτη εφαρμογή του πρωτοκόλλου, είναι ένα φορολογικό σύστημα επεξεργασίας μισθοδοσίας on-chain που επιτρέπει στους υπαλλήλους να πληρώνονται, είτε σε USDC, είτε σε άλλα stablecoins.

Ο Sam Thapaliya, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Zebec Protocol  ανέφερε: «Από τη μισθοδοσία έως τις επενδύσεις, τις συνδρομές, τις ανταμοιβές και πολλά άλλα, το Zebec επαναπροσδιορίζει πλήρως κάθε οικονομική συναλλαγή καθιστώντας την αυτόματη και συνεχής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Visa για να επιταχύνουμε τη διαδικασία παροχής των καινοτόμων λύσεων πληρωμών μας σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα