Εγγυημένο εισόδημα για τους παραγωγούς και νέες κατακτήσεις για τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας θα επιφέρει η καλλιέργεια της κίτρινης ποικιλίας ακτινιδίων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης, στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για την προώθηση νέων καλλιεργειών και την ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και μέσω της συνεργασίας του με την Jingold εξασφάλισε την άδεια καλλιέργειας καινούριων ποικιλιών κίτρινων ακτινιδίων. Μάλιστα, το προσεχές διάςστημα θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές συναντήσεις με αγρότες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την καλλιέργεια τους και να εξασφαλίσουν εγγυημένο εισόδημα.

Υπενθυμίζεται ότι η καλλιέργεια του ακτινιδίου στην Αιτωλοακαρνανία αποδείχθηκε επικερδής, καθώς ο Α. Σ. Νεάπολης, με κέντρο το νέο υπερσύγχρονο συσκευαστήριό του, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την αποτελεσματική διαλογή, αποθήκευση και προώθηση των προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Η νέα ποικιλία του κίτρινου ακτινιδίου έρχεται μετά από προσεκτική έρευνα αγοράς και με ήδη διασφαλισμένη την αλυσίδα τροφοδοσίας, να δώσει προστιθέμενη αξία και νέα ώθηση στο ίδιο το προϊόν. Το κίτρινο ακτινίδιο υπερέχει σαφώς του γνωστού πράσινου ακτινιδίου, είναι γλυκό, περιέχει αξιοσημείωτες ποσότητες φυτικών ινών και βιταμίνης C είναι σφιχτό και ζουμερό, με εξαιρετικά αναζωογονητική γεύση, που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στα παιδιά όσο και σε μεγάλους.

Η υπεροχή αυτή του κίτρινου ακτινιδίου, είναι υπεροχή και στην τιμή πώλησής του και κατ’ επέκταση εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο ετήσιο εισόδημα στον ίδιο τον παραγωγό.

Η σύμπραξη Jingold και Α. Σ. Νεάπολης διασφαλίζει για τον παραγωγό: ολοκληρωμένη διαχείριση για την ανάπτυξη της καλλιέργειας, συνεχή καθοδήγηση από ειδικούς γεωπόνους, εγγυημένη απορρόφηση της παραγωγής του, εγγυημένη τιμή διάθεσης στις αγορές!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO