Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Άλογο στην πασαρέλα του Οίκου Chanel

Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη

Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Άλογο στην πασαρέλα του Οίκου Chanel

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel πρωτοτύπησε στέλνοντας ένα άλογο να κάνει πασαρέλα στην επίδειξή του Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Το ζώο ίππευε η Σαρλότ Κασιράγκι, ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και δεινή αναβάτρια σε ιππικούς αγώνες με εμπόδια, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα της Chanel.

Φορώντας ένα σακάκι Chanel σε μαύρο τουίντ, η Κασιράγκι εμφανίστηκε στην αρχή του σόου να ιππεύει το άλογο κάνοντας αρκετές βόλτες γύρω από την πασαρέλα, η οποία είχε σχεδιαστεί για να μοιάζει με πίστα προπόνησης για άλογα.

Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα μοντέλα βγήκαν κανονικά

Η επίδειξη στο Γραν Παλέ Εφεμέρ, έναν εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι, είχε την υπογραφή της Βιρζινί Βιάρ που ανέλαβε καθήκοντα καλλιτεχνικής διευθύντριας στη Chanel το 2019, μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ.

Η συντάκτρια της αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ, ο ράπερ Φαρέλ Γουίλιαμς και η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην επίδειξη στο Grand Palais Éphémère, και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με όσα παρακολούθησαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

OT Originals

Περισσότερα από Tέχνη και Ζωή

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο