Την ολοσχερή αναχρηματοδότηση του μακροπρόθεσμου ομολογιακού της δανείου της ανακοίνωσε η Noval Property. Το δάνειο σχετίζεται με την αποπεράτωση κτιρίου γραφείων στο Χαλάνδρι, «THE BUTTERFLY». H αναχρηματοδότηση του έγινε από έσοδα του πράσινου ομολογιακού δανείου που εξέδωσε η εταιρεία το Δεκέμβριο του 2021, το οποίο διαπραγματεύεται στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το ποσό της αναχρηματοδότησης ανήλθε στα 5,33 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει κεφάλαιο και αναλογούντες τόκους εκτοκιστικής περιόδου λήξης 31.01.2022. Η εταιρεία θα ενημερώσει το Χρηματιστήριο και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τη χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων έως και την οριστική διάθεση αυτών.
Noval Property: Αναχρηματοδότηση μακροπρόθεσμου ομολογιακού δανείου
Έγινε από έσοδα του πράσινου ομολογιακού δανείου που εξέδωσε η εταιρεία το Δεκέμβριο του 2021
Business 01.02.2022, 19:14
Newsroom
OT Editors
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
Business

Business
Startups: Επενδύσεις άνω των 732 εκατ. ευρώ φέτος

Business
Cenergy Holdings: Η Hellenic Cables στο έργο BC-Wind της Ocean Winds στην Πολωνία

Business
Τράπεζα Πειραιώς: Συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα

Business
Η Ακρίτας αποχαιρετά τη Μαρία Σαράντη – Μεταβολές στο μετοχολόγιο

Business
AKTOR: Με υπερκάλυψη 2,5 φορές έκλεισε το ομόλογο

Business










![Ακίνητα: Πόσο κοστίζει το τ.μ. σε Άρτα, Γιάννενα και Πρέβεζα [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/ipeiros-1.jpg)


















