Στο ρυθμό των εταιρικών αποτελεσμάτων, αλλά και των τοποθετήσεων μετά την ισχυρή πτώση του Μαρτίου, κινούνται σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες καταγράφουν ήπια άνοδο.

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 κερδίζει 0,5%, με τις μετοχές τεχνολογίας να ενισχύονται κατά 1,1%. Ο βρετανικός FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,52% στις 7.574 μονάδες, ο γερμανικός DAX σημειώνει άνοδο 0,47% στις 15.693 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει κέρδη 0,41% στις 7.128 μονάδες.

Το υψηλότερο άνοιγμα για τις ευρωπαϊκές αγορές έρχεται εν μέσω καλύτερων του αναμενομένου αποτελεσμάτων από αρκετές εισηγμένες. Σήμερα αναμένονται τα στοιχεία από τις  TeamViewer, Ferrari, Santander, Julius Baer, Glencore, Novartis και Vodafone. Επίσης, σήμερα αναμένονται τα στοιχεία για τον πληθωρισμό της ευρωζώνης για τον Ιανουάριο.

Οι επενδυτές παρακολουθούν επίσης τις εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας αφού ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι η Δύση αγνόησε τις ανησυχίες της Μόσχας για την ασφάλεια σχετικά με την Ουκρανία και το ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές