Ο 23χρονος που συνελήφθη λίγο νωρίτερα για τη δολοφονία του Άλκη ομολόγησε το έγκλημά του. Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ με παρελθόν στην οπαδική βία. Είχε προσαχθεί χθες το βράδυ από τις αρχές, ενώ τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη.

Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη. Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο Twitter επιβεβαίωσε τη σύλληψη του δράστη.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», έγραψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη δύο ακόμα δραστών και από ώρα σε ώρα αναμένονται συλλήψεις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους