Η νέα γεύση της Coca Cola δεν είναι από τον δικό μας κόσμο…

Τουλάχιστον, αυτή είναι η ιδέα πίσω από την Coca-Cola Starlight, ένα νέο προϊόν που έρχεται σε περιορισμό αριθμό και με δύο εκδόσεις, την κλασσική και την zero.

Σε αντίθεση με τον «κεράσι» ή τη «βανίλια», δεν είναι αμέσως σαφές πώς υποτίθεται ότι είναι η γεύση του «φωτός των αστεριών». Έτσι , οι Redditors που εντόπισαν εικόνες του νέου προϊόντος στο διαδίκτυο πριν από λίγους μήνες μοιράστηκαν μερικές θεωρίες σχετικά με τη γεύση του νέου ποτού.

Κάποιος μάντεψε το βατόμουρο , γιατί «μια γρήγορη αναζήτηση στο Google λέει ότι ο χώρος έχει γεύση βατόμουρου» (Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι το κέντρο του γαλαξία μπορεί να έχει γεύση σαν σμέουρα και να μυρίζει σαν ρούμι, σύμφωνα με ένα άρθρο του Guardian του 2009)

Όπως γράφει το CNN Business, πιο πρόσφατα, ένας YouTuber που δοκίμασε το προϊόν σημείωσε ότι η γεύση του συνδυάζει αυτές της «σοκολάτας [και] των κράκερς Graham». Αυτό οδήγησε έναν άλλο Redditor να προσθέτει άλλο ένα προϊόν σε αυτά τα δύο, τα marshmallows, λέγοντας ότι μοιάζει με αγαπημένο γλυκό των προσκόπων το «s’mores».

Την Πέμπτη, η Coca-Cola ξεκαθάρισε επιτέλους το μυστήριο. Περίπου.

Η εξήγηση της εταιρείας είναι… :

Το Starlight «εμπνέεται από το διάστημα» έχει «νότες που θυμίζουν την παρατήρηση των αστεριών γύρω από μια φωτιά, καθώς και μια αίσθηση δροσιάς που προκαλεί την αίσθηση ενός κρύου ταξιδιού στο διάστημα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι