Συνεχίζονται οι πιέσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων, απόρροια της συνδυασμένης αφήγησης της πρόσφατης γεωπολιτικής κρίσης που ξέσπασε στα σύνορα της Ουκρανίας και της άρνησης των κραταιών θεσμών να αναγνωρίσουν αυτά.

Για το BTC, η αδυναμία να προσπελαστεί η περιοχή των 45.000 δολαρίων λειτουργεί επιβαρυντικά, καθώς επιβεβαιώθηκε η καθοδική διάσπαση της μεσοπρόθεσμης τάσης, άρα και η είσοδος σε αρνητική περιοχή, από όπου μπορεί εύκολα να κατρακυλήσει στο μεγάλο επίπεδο των 28.000.

Η έξοδος από θέσεις short βρίσκεται πάνω από 46.100 δολάρια σε κλείσιμο εβδομάδας.

Το ΕΤΗ δεν δείχνει τόσο πιεσμένο, τουλάχιστον στην πιο μεσοπρόθεσμη εικόνα, καθώς ακόμα συντηρείται πάνω από τα 2.280 δολάρια, που συνιστούν και τη στήριξη στον αντίστοιχο ανοδικό σχηματισμό.

Ωστόσο, το αρνητικό momentum στο οποίο βρίσκεται, και το οποίο επιβεβαιώθηκε με την άρνηση των αγοραστών να ανέβουν πάνω από τα 3.270, δείχνει να οδηγεί την τιμή του κρυπτονομίσματος κάτω από την περιοχή των 2.000 δολαρίων, κάτι που θα επιβαρύνει και την ψυχολογία των κατεχόντων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]