Την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε., εταιρείας που δραστηριοποιείται στη συλλογή και διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών, ανακοίνωσε η Polygreen που δραστηριοποιείται στον τομέα της κυκλικής οικονομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εξαγορά αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα του επενδυτικού πλάνου της για το 2022, με σκοπό την προσφορά στο πελατολόγιό της στην Ελλάδα ενός πλήρους και ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών διαχείρισης αποβλήτων.

Με την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε., η Polygreen αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της και ενισχύει τις υποδομές της στη χώρα, προσθέτοντας στο δυναμικό της μία λειτουργική και κερδοφόρα μονάδα που διαθέτει ιδιόκτητο οικόπεδο στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής, στον Ασπρόπυργο Αττικής, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόλογο στόλο οχημάτων. Παράλληλα, καθετοποιεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στον τομέα της ανακύκλωσης, αναλαμβάνοντας επιπλέον την συλλογή, διαλογή, μεταφορά και δεματοποίηση υλικών, και διευρύνει το υφιστάμενο πελατολόγιο της μέσα από το δίκτυο της νεοαποκτηθείσας εταιρείας.

Η Polygreen είναι εταιρεία ελληνικής ιδιοκτησίας, που ιδρύθηκε το 2018 και ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2021 και δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Το 2021, το συνολικό ύψος των επενδύσεων της στην Ελλάδα και το εξωτερικό ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ, το οποίο περιελάβανε μεταξύ άλλων την αγορά ειδικού πλοίου για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση θαλάσσιας ρύπανσης αλλά και την ανάπτυξη της παρουσίας και των υποδομών της στη Μέση Ανατολή και την Αφρική αλλά και την οργάνωση και ισχυροποίηση των υποδομών της στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green