Η Apple έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει το ετήσιο, ανοιξιάτικο event για το λανσάρισμα νέων προϊόντων στις 8 Μαρτίου, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη.

Σε αυτό η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μία νέα, οικονομική έκδοση του iPhone το οποίο επιπλέον θα εξοπλίζεται και με ικανότητα πρόσβασης σε δίκτυα 5G, μία νέα έκδοση του iPad Air και ένα υψηλών προδιαγραφών Mac Mini, δηλαδή τον μικροσκοπικό υπολογιστή-media player της εταιρείας.

Πέρα από μια λιτή ανακοίνωση στο Twitter από τον αντιπρόεδρο μάρκετινγκ της Apple, Γκρεγκ Τζόσβιακ, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης.

Το νέο iPhone ενδέχεται, σύμφωνα με τους αναλυτές, να είναι η πρώτη ουσιαστική αναβάθμιση του iPhone SE τα τελευταία δύο χρόνια και φημολογείται ότι θα διαθέτει βελτιωμένη κάμερα και ταχύτερο επεξεργαστή.

Το θέμα της προσβασιμότητας στα δίκτυα 5G έρχεται στο προσκήνιο από τη στιγμή που αποτελεί βασική παράμετρο της Apple σε ότι αφορά τα προϊόντα-ναυαρχίδες, όπως συνέβη με την τελευταία σειρά iPhone 13.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Apple κατάφερε να αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό τις προκλήσεις σε επίπεδο εφοδιαστικής αλυσίδας, που ταλανίζουν γενικά την παραγωγή και να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, κατά την οποία παραδοσιακά επιτυγχάνει πωλήσεις ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός κολοσσός πραγματοποιεί τρία events ανακοίνωσης νέων προϊόντων και υπηρεσιών κάθε χρόνο, ξεκινώντας από την αρχή της άνοιξης και καταλήγοντας το φθινόπωρο, ακριβώς πριν την έναρξη τους τελευταίου τριμήνου του έτους στο οποίο εντάσσεται και η εορταστική περίοδος. Ενδιάμεσα, τον Ιούνιο, πραγματοποιείται το συνέδριο WWDC που απευθύνεται πρωτίστως στην κοινότητα των developers, δηλαδή των δημιουργών εφαρμογών για το οικοσύστημα της Apple.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα
Τεχνολογία |

NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα

Έφτασε με ακραία ταχύτητα από απόσταση 1,5 φοράς μεταξύ Γης και Ήλιου – Η αποστολή στέφθηκε από επιτυχία, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του νέου συστήματος επικοινωνίας με λέιζερ αντί για ραδιοκύματα