Foodlink: Συζητήσεις με εταιρείες της οικογένειας Δελατόλα

Στόχος είναι η δημιουργία του μεγαλύτερου ομίλου logistics ελληνικών συμφερόντων

Foodlink: Συζητήσεις με εταιρείες της οικογένειας Δελατόλα

Σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με εταιρείες της οικογένειας Δελατόλα βρίσκεται η Foodlink. Σκοπός των συζητήσεων  είναι η συνένωση των Εταιρειών και η ανταλλαγή μετοχών με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου oμίλου logistics ελληνικών συμφερόντων, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας προς το Χρηματιστήριο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Εταιρεία «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ», επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, ότι βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με τις εταιρείες «ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 3PL ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε.», «ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και  «EASY TRAΝSPORT I.K.E.», συμφερόντων της Οικογένειας Δελατόλα, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των Logistics.

Σκοπός των συζητήσεων  είναι η συνένωση των Εταιρειών και η ανταλλαγή μετοχών με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου Ομίλου Logistics Ελληνικών συμφερόντων.

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο