Πριν από λίγες ημέρες η ταϊβανέζικη εταιρεία Foxconn, που συναρμολογεί τα iPhones της Apple ανακοίνωσε ότι διέκοψε τη λειτουργία της στην Σεντζέν της Κίνας μετά από την απόφαση των τοπικών αρχών να επιβάλουν περιοριστικά μέτρα λόγω έξαρσης του κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μετά από μια μερική επαναλειτουργία κάποιων τμημάτων της παραγωγής της την Τετάρτη, σε πανεπιστημιουπόλεις που περιλαμβάνουν τόσο εγκαταστάσεις στέγασης των εργαζομένων όσο και χώρους παραγωγής, η εταιρεία σήμερα ανακοίνωσε την πλήρη επαναλειτουργία της, σύμφωνα με το Reuters.

Η Foxconn παράγει ορισμένα iPhone, iPad και Mac στο Σεντζέν. Ωστόσο, σχεδόν το 50% των iPhone παράγεται σε εργοστάσιο στην επαρχία Χενάν, σύμφωνα με την Bank of America.

Μετά την αρχική διακοπή εργασιών στην Σεντζέν, υπήρξε έντονη ανησυχία ότι θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα στον σχεδιασμό της Apple η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει το λανσάρισμα πολλών νέων προϊόντων, ενώ φόβοι δημιουργήθηκαν και για πιθανές ελλείψεις στην αγορά των προϊόντων της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία