Σε ανάκληση 947 ηλεκτρικών οχημάτων της προχωρά η Tesla στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή η εικόνα της οπισθοπορείας ενδέχεται να μην εμφανίζεται αμέσως όταν κινούνται όπισθεν, δήλωσε η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA).

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι η ανάκληση καλύπτει ορισμένα οχήματα Model S, Model X του 2018-2019, και Model 3 του 2017-2020, εξοπλισμένα με Autopilot Computer 2.5. Τα οχήματα δεν συμμορφώνονται με το υφιστάμενο ομοσπονδιακό πρότυπο ασφάλειας που αφορά στην ορατότητα στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η NHTSA σημείωσε ότι μια καθυστέρηση στη μεταφορά εικόνας από την κάμερα οπισθοπορείας μειώνει την πίσω ορατότητα του οδηγού και αυξάνει τον κίνδυνο σύγκρουσης. Αυτή είναι η τελευταία από μια σειρά ανακλήσεων που έχει πραγματοποιήσει η Tesla για ζητήματα λογισμικού τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tεχνητή νοημοσύνη
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI