H Mevaco ανέλαβε την κατασκευή – παραγωγή μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων, ανά την ελληνική επικράτεια, συνολικής αξίας 5,3 εκατ. ευρώ περίπου, κατόπιν συμβατικής ανάθεσης από εταιρεία, μέλος διεθνούς κατασκευαστικού Ομίλου με σημαντικές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το τεθέν χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω μεταλλικών βάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσεως, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση της εταιρείας.

«Η σύναψη της ως άνω νέας σύμβασης, επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει, και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή εκτέλεση σημαντικών έργων στον τομέα των Φ/Β πάρκων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους», καταλήσει η ανακοίνωση της Mevaco.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις