H Unilever θα είναι Μεγάλος Χορηγός στο Global Marketing Conference 2022, τη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση για το marketing και την επικοινωνία, που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Το Συνέδριο, που θα γίνει στις 7 Απριλίου, συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων (World Federation of Advertisers – WFA) και συγκεντρώνει τους πλέον διακεκριμένους εκπροσώπους του κλάδου και  εκπροσώπους των ισχυρότερων εμπορικών σημάτων. Οι ομιλητές, κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου marketing θα μοιραστούν με το κοινό τις σημαντικότερες τάσεις στο marketing και την επικοινωνία και τις στρατηγικές ανάπτυξης στο σημερινό ιδιαίτερα απαιτητικό και ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μεταξύ των κορυφαίων ομιλητών – ηγετών του παγκόσμιου Marketing θα είναι και η Conny Braams, Chief Digital and Marketing Officer της Unilever, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα από την WFA ως Global Marketer του 2021. Η Conny Braams, ως keynote speaker του συνεδρίου, θα μοιραστεί από σκηνής με το κοινό το όραμά της για ένα ανθρωποκεντρικό μέλλον στο marketing και την επικοινωνία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης