Περισσότερα από 40 τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία και resorts, βγαίνουν στο σφυρί τους επόμενους 6 μήνες με βάση τις δημοσιεύσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα E Auction.

Την κούρσα σε επίπεδο υψηλότερης τιμής πρώτης προσφοράς οδηγεί το 5άστερο Kandia’s Castle Resort & Thalasso στο Ναύπλιο, το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό την 5η Μαΐου 2022 και σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες εξετάζουν το ακίνητο, καθώς είναι το μοναδικό resort στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό ακίνητο δεν είναι η πρώτη φορά που «χτυπάει» το ηλεκτρονικό σφυρί χωρίς όμως να υπάρξει ενδιαφέρον.

Το Kandia’s Castle Resort & Thalasso βγαίνει σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα την CEPAL HELLAS Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π.,  κατασκευάστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια, με συνολική επιφάνεια 14.825 τ.μ. (με βάσει την άδεια του ΕΟΤ) και είναι κτισμένο σε ένα προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο επιφανείας 31.536,48 τ.μ. στην παραλία της Κάντιας και σε κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 9.750.000 ευρώ. Οι προκαταβολές, ύψους 2.925.000 (30% της τιμής α’ προσφοράς), για την συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθούν έως την Τρίτη 2 Μαΐου το αργότερο.

Πρόκειται για ξενοδοχείο κλασικού τύπου, όπου σύμφωνα με το σήμα ΕΟΤ είναι κατηγορίας πέντε αστέρων και 5 διαφορετικών τύπων, ήτοι 18 Classical Rooms, δηλαδή δωμάτια με εμβαδόν 38 – 40 τ.μ., θέα στην κεντρική πισίνα και δυνατότητα φιλοξενίας 2 ενηλίκων και 1 παιδιού, 56 Deluxe Rooms, δηλαδή δωμάτια επιφανείας 40-45 τ.μ. και 25 σουίτες επιφανείας 40 – 120 τ.μ., εκ των οποίων οι 4 με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.

Στις παροχές του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται τρία εστιατόρια, εκ των οποίων, το Pool restaurant, το οποίο παρέχει γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρίσκεται στο μέσο της μεγάλης εξωτερικής πισίνας (περίπου 4.000 τ.μ.). Επίσης στο ξενοδοχείο βρίσκονται τρία καφέ – μπαρ, δύο αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 και 30 ατόμων αντίστοιχα, οι οποίες διατίθενται και για την διοργάνωση εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις SPA και θαλασσοθεραπείας με 2 εσωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, jacuzzi, solarium, παιδότοπος και άμεση πρόσβαση στην παραλία, ιδιωτική, όπως αναφέρει και σε επίσημο site κρατήσεων, καθώς και τμήμα καταφυγίου τουριστικών σκαφών  βάσει και της έκθεσης, που είναι αναρτημένη στην πλατφόρμα E Auction.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός