Πρόταση «βόμβα» από το πουθενά για την αγορά της Τσέλσι! Την ώρα που όλοι ετοιμαζόντουσαν για τον διάδοχο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, «έσκασε» ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, Τζιμ Ράτκλιφ, με στόχο την «κλοπή» του αιώνα!

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ράτκλιφ, σήμερα το πρωί, η εταιρία του η Ineos, κατέθεσε σήμερα το πρωί μια πρόταση «μαμούθ» ύψους 4 δισεκατομμυρίων λιρών!

«Καταθέσαμε την πρόταση μας για την Τσέλσι σήμερα το πρωί», ανέφερε στους Times ο Βρετανός. «Είμαστε η μόνη βρετανική πρόταση. Δεν έχουμε κανέναν σκοπό να επωφεληθούμε οικονομικώς από την υπόθεση διότι βγάζουμε χρήματα από αλλού».

Πρόκειται για μια τεράστια εξέλιξη για την Τσέλσι, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμενόταν να βγει ο «νικητής» για την αγορά της.

Ο Ράτφλικ έχει net worth που είναι πολύ κοντά στα 15.5 δισεκατομμύρια, ενώ είναι και κάτοχος του κολοσσού πετροχημικών, Ineos. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία έχει στην κατοχή της και τη γαλλική Νις την οποία ο Ράτκλιφ έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι