Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του φετινού, μεγάλου τελικού της Eurovision. Όλα τα βλέμματα θα στραφούν στο Τορίνο στις 22:00, όπου η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες θα διεκδικήσουν τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die Together», το οποίο μάγεψε το κοινό στον Α’ ημιτελικό. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 17η θέση.

Ωστόσο, παρά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε η συμμετοχή της Ελλάδας, από την Τρίτη και τον πρώτο ημιτελικό και μετά ακολουθεί… καθοδική πορεία στα στοιχήματα.

Από την 5η θέση που βρισκόταν πριν την έναρξη του ημιτελικού, τώρα έχει πέσει στην 8η θέση, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει κι άλλο μέχρι να αρχίσει ο αποψινός τελικός.

Όπως αποκάλυψε ο Θέμης Μάλλης στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη διοργάνωση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού μπορεί να έπαιξε ρόλο στην ανατροπή αυτή.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, όπως είχε διαρρεύσει ανεπίσημα, το δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα της βραδιάς γινόταν πριν την εμφάνιση της συμμετοχής του Βελγίου, το οποίο θα διαγωνιστεί στην 16η θέση.

Ωστόσο αυτός ο σχεδιασμός άλλαξε χθες και η διοργάνωση αποφάσισε ότι το διαφημιστικό διάλειμμα θα γίνει πριν την εμφάνιση της Ελλάδας.

Τα φαβορί

Σταθερά, νούμερο ένα και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη είναι η Ουκρανία με τις πιθανότητές της να φτάνουν στο 60%, ενώ ακολουθεί η Σουηδία (με την εκπρόσωπο που… είναι ίδια η Σία Κοσιώνη) και το Ηνωμένο Βασίλειο. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Ιταλία και η Ισπανία (με την τραγουδίστρια που… υπόσχεται να βάλει φωτιά στη σκηνή του διαγωνισμού).

Από τον τελικό θα απουσιάσει η Κύπρος και η Ανδρομάχη που δεν κατάφεραν να προκριθούν από το Β’ ημιτελικό με το «Ela».

Δείτε αναλυτικά τα στοιχήματα

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus