Έκτη συνεχόμενη ημέρα που το μεγάλο κρυπτονόμισμα παραμένει σε ένα στενό εύρος 29-31.000 δολαρίων, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα του εν λόγω επιπέδου σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Και μετά από την κατάρρευση της τιμής του από τις αρχές Απριλίου και τη συν αυτώ απώλεια των 38.000 που οριοθετούσαν και το ανοδικό μοτίβο, πλέον αναζητείται το σημείο ισορροπίας, με δεδομένο ότι οι πληθωριστικές πιέσεις στο οικονομικό σύστημα δεν επιτρέπουν την ανάληψη επιπλέον ρίσκου. Και με την αγορά κρυπτονομίσματος να είναι η πλέον κινδυνοφόρος επιλογή, είναι προφανές ότι θα χρειαστεί κάποιος καταλύτης ώστε να αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση.

Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, το κλίμα είναι βαρύ, και επιχειρείται μια ανοδική αντίδραση με πρώτη στήριξη τα 29.200 δολάρια και έξοδο κάτω από 27.800 σε κλείσιμο ώρας.

Η βασική αντίσταση φαίνεται στα 35.150, εν είδει επιβεβαίωσης από την είσοδο του κρυπτονομίσματος σε ζώνη υπερπώλησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]