To σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο της Generali Hellas στη λεωφόρο Συγγρού άνοιξε σήμερα τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους ανθρώπους και τους ασφαλισμένους της εταιρείας. Στο εξής, το σύνολο των δραστηριοτήτων της θα στεγάζονται στη νέα ιδιόκτητη έδρα της, στη συμβολή των οδών Συγγρού και Λαγουμιτζή.

Το σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο των 8.000 τμ της Generali σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED). Κατά την υλοποίηση εφαρμόστηκαν ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών αλλά και συστήματα αυτοματισμού ελέγχου της απόδοσης των εγκαταστάσεων τελευταίας τεχνολογίας, προδιαγραφές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Τηλεργασία τέλος

Το κατώφλι του νέου κτιρίου πέρασε το σύνολο των εργαζομένων του ενιαίου, πλέον, οργανισμού που επιστρέφει στον φυσικό εργασιακό του χώρο μετά από την εκτεταμένη περίοδο τηλεργασίας που επέβαλαν τα υγειονομικά μέτρα λόγω πανδημίας και την ολοκλήρωση της πρόσφατης εξαγοράς του 2021.

«Πέρασμα στο μέλλον»

Ο CEO της Generali Hellas Πάνος Δημητρίου υποδεχόμενος τους συνεργάτες του είπε τα εξής: «Αισθάνομαι, σήμερα, πολύ τυχερός που είμαστε ξανά όλοι μαζί μετά από τόσο μεγάλο και δύσκολο χρονικό διάστημα, χωρίς απώλειες και ταυτόχρονα πολύ ικανοποιημένος που η ομάδα αυτή κατάφερε τόσα πολλά. Πιστέψτε με, τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Είναι, όμως, σπουδαίο όταν συμβαίνει. Το νέο αυτό κτίριο είναι το συμβολικό πέρασμα ενός σπουδαίου οργανισμού στο μέλλον.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις