Η streaming υπηρεσία Disney+, η οποία από τις 14 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, θα είναι προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας Vodafone TV.

Η συμφωνία των Vodafone Ελλάδας και The Walt Disney Company Ελλάδας προβλέπει ότι οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν πρόσβαση στη streaming υπηρεσία Disney+, με αποκλειστικούς προνομιακούς όρους και συναρπαστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures.

Βασική υπηρεσία στα πακέτα του Vodafone TV

Με τη νέα συμφωνία, από τις 14 Ιουνίου, το Vodafone TV κάνει διαθέσιμο το Disney+ σαν βασική υπηρεσία στα πακέτα του και έτσι, οι συνδρομητές του Vodafone TV, θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο πρωτότυπου περιεχομένου, ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ του Disney+, ως μέρος της συνδρομής τους, μέσα από μια απλή διαδικασία εγγραφής.

Πρωτοποριακή θέση στο περιεχόμενο

Με αφορμή τη συνεργασία με το Disney+, ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Quique Vivas, δήλωσε: «Με αυτή την πρωτοβουλία, το Vodafone TV διευρύνει τον χάρτη του περιεχομένου που προσφέρει στις ελληνικές οικογένειες, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών ψυχαγωγίας. Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς θα επιτρέψει στη Vodafone να συνδυάσει τις καλύτερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, με το σημαντικότερο και ποιοτικότερο περιεχόμενο οικιακής διασκέδασης κάτω από μία στέγη, κάνοντας την πρόσβαση σε όλους τους προορισμούς και τις υπηρεσίες οικιακής διασκέδασης και περιεχομένου εύκολη, με ένα τηλεκοντρόλ, απλή και συμφέρουσα για όλους».

Συναρπαστικό ορόσημο στη μακροχρόνια συνεργασία

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, Vice President και General Manager της The Walt Disney Company Ελλάδας, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμα συναρπαστικό ορόσημο, στη μακροχρόνια σχέση μας με τη Vodafone Ελλάδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και το γεγονός ότι θα προσφέρουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV, πρόσβαση στον απίστευτο κατάλογο ταινιών, σειρών και πρωτότυπου περιεχομένου του Disney+».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI