Πάνω από 6.000 κρατήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα για τα 22 ταξίδια που θα κάνει όλο το καλοκαίρι το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Daleela» που συνέδεσε πριν από λίγο για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια ακτοπλοϊκά την Κύπρο με την Ελλάδα. Όπως δήλωσε στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλης Δημητριάδης, το 30% αυτών των κρατήσεων είναι από Ελλάδα προς Κύπρο.

Το πλοίο έδεσε στις 18.00 το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα, στον Πειραιά και στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή τελετή υποδοχής στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και εκ μέρους του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρύδης.

Όλοι οι αξιωματούχοι από Κύπρο και Ελλάδα ευχήθηκαν να πετύχει η γραμμή, που επιδοτείται άλλωστε με 5,5 εκατ ευρώ το χρόνο για την επόμενη τριετία.

Σε δήλωσή του στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» ο επικεφαλής της ναυτιλιακής εταιρείας κ. Χαράλαμπος Μανώλης σημείωσε ότι στόχος είναι το πλοίο να συνδέσει την Κύπρο και με τρίτη χώρα όπως είναι το Ισραήλ.

Το «Daleela» θα αναχωρήσει στη 01.00 το πρωί για το ταξίδι της επιστροφής με πάνω από 100 επιβάτες και 40 αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News