Σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους ελληνικούς λιμένες καθώς και οι μελλοντικές εξελίξεις στον κλάδο, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δ.σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στην Πάτρα του γ.γ. της Ένωσης και διευθύνοντα δυμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, Παναγιώτη Τσώνη.

Στη συνεδρίαση υπό την προεδρία του κ. Άγγελου Καρακώστα, Προέδρου της Ένωσης και αν. διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, εγκρίθηκε και η ένταξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου που μαζί με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ίου, θα αποτελέσουν τα νέα Μέλη της Ένωσης.

Όπως τονίζεται σχετικά, στο διοικητικό συμβούλιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Νότιο Λιμένα Πατρών, παρέστη επίσης η Πρόεδρος του Ο.Λ.ΠΑ. Ερασμία Κάνιστρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Λιμάνια
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα