Πιστοποίηση ISO 9001:2015 έλαβε η ΕΛΒΟ 2020 ΑΕ η οποία κάνει λόγο για «επιβεβαίωση των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων διαχείρισης και διοίκησης που εφαρμόζει η εταιρεία από την στιγμή που ανέλαβε η κοινοπραξία».

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία της ΕΛΒΟ με τον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ

Με εγκαταστάσεις που καλύπτουν σχεδόν 300 στρέμματα, 66 εκ των οποίων αφορούν στεγασμένες μονάδες παραγωγής, η μονάδα της ΕΛΒΟ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αυτού του τύπου στην περιοχή ΕΜΕΑ, με δυνατότητες πλήρους εξυπηρέτησης όλων των εξειδικευμένων αναγκών κάθε είδους ειδικού σκοπού οχήματος, από τη συναρμολόγηση έως τις εξειδικευμένες μετατροπές, αναβαθμίσεις, επισκευές και δοκιμές. Το εύρος των υποδομών, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των εργασιών, απαιτούν την εφαρμογή ενός πλαισίου διαδικασιών υψηλής ποιότητας και συνέπειας που σταθερά η εταιρεία παρέχει.

«Χρήσιμο εργαλείο βελτιστοποίησης»

«Η απόκτηση της πιστοποίησης ISO επιβεβαιώνει τη δέσμευση διοίκησης και εργαζομένων για την σταθερή και συνεπή αναμόρφωση της εταιρείας και την δρομολόγηση της πορείας της στο μέλλον», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος. «Παραμένουμε προσηλωμένοι στο επιχειρηματικό πλάνο μας και η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την σταθερή βελτιστοποίηση και εφαρμογή διαδικασιών που εγγυώνται υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας, βάσει των διεθνών κριτηρίων».
Για τη διαδικασία αυτή η ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. συνεργάστηκε με το φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις